САЈАМ ТУРИЗМА У БАЊА ЛУЦИ

САЈАМ ТУРИЗМА У БАЊА ЛУЦИ

Туристичка организација града Сомбора учествовала је на 4. Међународном сајму туризма у Бања Луци на штанду Туристичке организације Војводине. Сајам је организован у спортској дворани  „Центар“,  у центру града Бања Лука,  од 1. до 3. марта.

Туристичка понуда Сомбора је представљена кроз промотивне материјале културних установа, смештајних капацитета, винских кућа, гастро и угоститељских објеката и богатом понудом околине града Сомбора.

Ова сајамска манифестација је окупила преко 150 домаћих и страних излагача из области туризма - туристичке организације, туристичке агенције, хотеле, националне паркове, туристичке центре и многе друге.

Свечано отварање сајма било је у петак 1. марта у присуству многобројних званица, наш штанд су посетили министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић и градоначелник града Бања Лука Драшко Станивуковић, а наше драге госте смо упознали са богатом туристичком понудом града Сомбора.

Са поносом можемо да се похвалимо да је штанд ТОГ Сомбор био веома посећен, а ми смо се трудили да наше будуће госте упознамо са занимљивим садржајима који их чекају у Сомбору.