ДАНИ ВОЈВОДИНЕ У БАЊА ЛУЦИ

ДАНИ ВОЈВОДИНЕ У БАЊА ЛУЦИ

Туристичка организација Војводине организује манифестацију “Дани Војводине” у Бања Луци у периоду од 10-13. 11.2021. године.
У среду 10. новембра 2021. испред Kрајишке куће у Бања Луци од 12 до 16 часова Туристичка организација Војводине у сарадњи са туристичким организацијама Сомбор, Инђија, Вршац, Бачка Паланка, Суботица, Нова Црња и Кикинде представила је комплетну туристичку понуду Војводине.
Посетиоци су имали прилику да у оквиру овог догађаја дегустирају традиционалне војвођанске специјалитете.
Исте вечери је у хотелу Палас организовано је „Војвођанско вече“ за представнике из медијског, политичког и пословног живота Републике Српске.
У четвртак 11. новембра 2021. године Туристичка организација Сомбора представила се и на Међународном сајму лова, риболова, екологије и спорта ЛОРИМЕС 2021.
Представљање града Сомбора на овој манифестацији, поред Туристичке организације града Сомбора, својим производима су употпунили пчеларско удружење Перишкић , винарија Вучји подрум, сир Стокућа, а излагачима су били доступни производи удружења Лаванград, као и домаћа моношторска паприка.
Поред аутентичне гастрономске понуде нашег града, посетиоцима је презентована и целокупна туристичка понуда града и околине.