News

Predstave Narodnog pozorišta Sombor na youtube kanalu

Narodno pozorište Sombor, u danima kada nije u mogućnosti da održava predstave i ugosti svoju stalnu publiku u matičnoj zgradi, otpočelo je praksu objavljivanja starih predstava na svom YouTube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UCZ4M8YWIaqdjeEx7SHUK8Kg).
Prva predstava koju je publika imala priliku da pogleda bila je BUBA U UHU (Ž. Fejdo, režija: Olja Đorđević) i prikazana je 14. marta na YouTube kanalu Narodnog pozorišta Sombor. U sredu, 19. marta, prikazana je predstava NORA (LUTKINA KUĆA) H. Ibzena u režiji Predraga Štrpca koju i dalje možete pogledati na linku koji će biti aktivan do subote u 20.00h.
U narednom periodu, Narodno pozorište Sombor postavljaće na svoj YouTube kanal snimke predstava svake srede i subote u 20.00h. Linkovi će se smenjivati što znači da ćete svaku predstavu moći pogledati 3 dana po njenom objavljivanju kada će je zameniti nova predstava.
Takođe, i druga pozorišta u zemlji i regionu pridružili su se ideji online pozorišta, te publika može besplatno da uživa u njihovim programima koji im možda nisu bili dostupni.