News

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕСНИКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ XX ’’СОМБОРСКИ КОТЛИЋ’’

Туристичка oрганизација града Сомбора организује традиционалну манифестацију XX „Сомборски котлић“, 24. Јуна 2017.г. на Тргу Светог тројства.

Цене котизација су 3.500,00 динара за учеснике који се не такмиче у кувању паприкаша, односно 4.000,00 динара за такмичаре. Ценом котизације обухваћени су: један сто и места за седење за осам особа, 4 кг (бруто) очишћене и исечене рибе, једна промо мајица „Сомборског котлића“, дрва за ложење и ложишно место. Учесници ће добити купоне за рибу, столове, ложишна места и дрва.

Осим предвиђеног такмичења у кувању рибљег паприкаша, и пригодних награда за оне који по оцени стручног жирија у саставу Бора Отић, Милан Мумин и Иван Ковач буду најбољи, организатори манифестације ће наградити и најлепше аранжиране столове, као и највеселија друштва.

Екипе учесника треба са собом да понесу: котлић, ланац за котлић, дрва за потпалу, лук и зачине, тесто, хлеб, пиће, тањире, есцајг, сипаћу кашику, чаше, столњак и по жељи додатни аранжман за уређење стола.

Продаја котизација ће почети у среду 07.јуна у просторијама ТОГ Сомбор. Све додатне информације, заинтересовани могу добити у Туристичкој организацији града Сомбора, Трг Цара Лазара 1 (Грашалковић палата), или на телефон 025/434-350, сваког радног дана од 08 - 15 часова.

Покровитељ манифестације: Град Сомбор. Генерални спонзор: UniCredit Bank.

Пријатељи манифестације: Фиорано ДОО, Синагога ДОО, Витаминка Хоргош, Даки Пласт, Мара ДОО, Атеље Вишинка, Галерија Милан Коњовић, Витраж Ганић, ЈП Војводинашуме, ЈКП Чистоћа, ЈП Паркинг сервис, ЈП Простор, ЈП Енергана, ЈП Водоканал, ЈП Зеленило и многи други.