Пехар квалитета Новосадског сајма додељен Туристичкој организацији града Сомбора

Пехар квалитета Новосадског сајма додељен Туристичкој организацији града Сомбора

Tуристичкој организацији града Сомбора додељен је пехар квалитета Новосадског сајма. Исти је уручен приликом свечаности Вече шампиона, када најистакнутији излагачи добијају признања за свој рад и квалитет.

Плакета и пехар додељени су за значајан допринос очувању и унапређењу туризма на територији града Сомбора. Пехару су претходиле и златне медаље у 6 категорија: за унапређење еко туризма, за организацију туристичких манифестација, за понуду аутентичних сувенира, за сарадњу са градским установама културе и организацију фијакерске службе, за организацију водичке службе и за дизајн и визуелно представљање града Сомбора.

53. Сајам туризма у Новом Саду одржан је од 17. до 19. новембра, а Туристичка организација града Сомбора представила је комплетну понуду нашег града и изазвала велико интересовање посетилаца сајма.

Истом пригодом, додељен је и пехар квалитета ресторану Стари фијакер, док је последњег дана сајма Удружењу "Стапарска ружа" свечано уручен сертификат "Најбоље из Војводине".

Учешће на Сајму је узело и Удружење 'Висови' из Кљајићева у склопу презентације Фестивала војвођанских фестивала 'Рогаљ', те представило локалну гастрономску понуду, локална вина и ракије. Штанд је имала и Винарија 'Драгић'.

Овогодишњи сајам потврдио је да Сомбор има богату туристичку понуду и садржаје каквим би се поносили и многи већи градови.