Seosko turističko domaćinstvo „Ciconia nigra“

Ive Lole Ribara 68

Bački Monoštor

Tel: 025 807 173, 063 89 38 128

E-mail: skituljkoturs@gmail.com

Web: www.skituljko.webs.com

 

Seosko turističko domaćinstvo „Ciconia nigra“ svojim gostima predstaviće sklad prirode i tradicije Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“ i kulturnog nasleđa Bačkog Monoštora.

Gosti, prilikom boravka u prijatnom smeštaju, imaju priliku za aktivan odmor, upoznajući se sa svim onim što ovaj kraj čini tako neodoljivim. U saradnji sa ostalim poljoprivrednim gazdinstvima, etno-kućama, restoranima, čardama, zanatlijama, udruženjima i organizacijama, gosti mogu da uživaju u vožnji biciklima, čamcima, brodićem, zapregama, fijakerima, kao i šetnji šumom, vikend naseljima, da se upoznaju sa pčelarstvom, posete domaćinstvo koje se bavi izradom kulena i suhomesnatih proizvoda, začinske paprike, čamdžiju, klompara, kovača, prelepu crkvu Sv. Petra i Pavla, upoznaju se sa šokačkom narodnom nošnjom i običajima, uživaju u domaćim gastronomskim delicijama u domaćinstvu, etno-kućama, restoranima i čardama, da učestvuju i prisustvuju u brojnim manifestacijama...

Za one koji to žele, moguće je i organizovati učestvovanje u poljoprivrednim poslovima, pripremi domaćih proizvoda, izradi ručnih radova.

Na raspolaganju je trokrevetna soba (1 francuski + 2 singl ležaja) sa kuhinjom i kupatilom.