News

13. Sajam etno hrane i pića, 21. - 24. novembar 2018., Beogradski sajam, Beograd

Pravo učešća na manifestaciji imaju proizvođači  tradicionalnih prehrambenih proizvoda i pića koji imaju registrovanu proizvodnju na tržištu, proizvođači opreme za proizvodnju, čuvanje, pakovanje i serviranje ovakvih proizvoda, kao i kuće koje se bave sertifikacijom proizvodnje, a takođe i proizvođači sadnog materijala od kojeg se dobijaju sirovine za ovu vrstu proizvodnje.

Učesnici i posetioci manifestacije, pored poslovnih kontakata, stiču i informacije o standardizaciji, pakovanju, metodama prodaje i planovima institucija za unapređenje ove vrste proizvodnje.

Na sajmu će svoje mesto pronaći i izlagači Zapadno-bačkog okruga.

Za izlagače sa teritorije opštine Sombor biće organizovan besplatan odlazak na Sajam etno hrane i pića. Svi zainteresovani se mogu informisati i prijaviti na telefon 025/434350 do 15. novembra.

Podsećanja radi, prošlogodišnji sajam je posetilo više od 5.000 ljudi, a organizatori ove godine očekuju još veću posećenost.

Na predstojećem Sajmu etno hrane i pića biće organizovano ocenjivanje proizvoda, a koje se u praksi pokazalo kao izuzetno afirmativno, jer su svi dosadašnji nagrađivani učesnici unapredili kvalitet svojih proizvoda.

Pokrovitelji 13. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i grad Beograd, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Zadružnim savezom Srbije.